L'escriptor Lluís Prats conversa amb l'alumnat de 1r d'ESO

Col·loqui amb l’escriptor Lluís Prats

Júlia Aldavó i Venus Cruz

El dimecres dia 4 de maig, vam tenir l’oportunitat de participar en un col·loqui amb l’escriptor Lluís Prats, autor de la novel·la Hachiko. El gos que esperava. Ens va explicar moltes curiositats sobre el llibre, com, per exemple, que en realitat la novel·la no s’havia de dir així sinó Les solemnes promeses del professor Ueno. També ens va dir que aquest llibre està basat en fets reals, tot i que es va inventar uns quants episodis de la història.

Ell llibre que ens hem estat llegint aquest trimestre ens ha emocionat molt a tots els estudiants. Hachiko era un gos de raça akita, que es va fer famós perquè anava cada dia a acompanyar el seu amo, un professor de la Universitat de Tòquio, a l’estació de tren i l’esperava a la seva tornada. Quan el seu amo va morir, ell va continuar fidelment amb la rutina d’anar a esperar-lo cada dia a l’estació durant deu anys.

El col·loqui va ser molt entretingut, emocionant i divertit. Lluís Prats, després del col·loqui,  va sortejar un exemplar d’una de les seves novel·les i ens va firmar el llibre d’Hachiko.

El moment de les signatures

Redactor junior

close