Captura de pantalla extreta del vídeo 'Este no soy yo inteligencia artificial' (PRI RADIOTV)
Captura de pantalla extreta del vídeo 'Este no soy yo inteligencia artificial' (PRI RADIOTV)
//

Este no soy yo

Per Marc Sió

Seran el somnis de les persones el que determinarà la tecnologia que tindrem

Marc Vidal

De vegades ens arriben YouTube Shorts que fàcilment elimines perquè no esperes que tinguis cap interès per mirar-los. També n’hi ha d’altres, però, que sense esperar grans creacions artístiques decideixes visionar-los i et queda el desconcert de trobar alguna molt bona proposta en mig del gran basar d’oportunitats que són les xarxes.

Tot i que aquest curt s’ha fet viral, si no l’heu vist, us proposo que cliqueu a l’enllaç que trobareu a continuació i feu uns breus moments d’atenció per visionar el short que el divulgador Carlos Santana ens presenta.

El vídeo condensa en pocs minuts, i d’una forma molt directa i gràfica, l’aplicació d’unes noves eines àudio-visuals, tant potents com avantguardistes. La seva divulgació està més encaminada a aprendre a discriminar la informació i la desinformació que es pot extreure de les xarxes, que a explicar la seva aplicabilitat pràctica.Com el seu creador ens suggereix, en el món virtual de les pantalles, la realitat i la ficció venen separades, cada vegada més, per una línia més i més estreta.

Redactor junior

close