L'equip responsable del projecte

Estrenem pas de vianants amb els colors de la bandera LGTBIQ+

Adriana Bellet

Els alumnes de 3r de la matèria optativa Emprenedoria hem planificat i executat el projecte de pintar el pas de vianants de la porta del nostre institut. Durant el segon i tercer trimestres vam proposar diverses idees per a fer projectes de comunitat. Finalment ens vam decidir per aquest. 

Les franges del pas que ja hi havia pintat gairebé no es veien. En primer lloc vam haver de marcar correctament les mides de les línies. Aquí vam veure que se’ns complicaria la cosa. Ens vam posar en contacte amb l’Ajuntament de Mollerussa i vam informar-nos dels materials adients que necessitaríem per al nostre projecte i els vam encomanar al comerç de pintura i decoració Tarròs,  de Mollerussa. Una part important del nostre projecte era aconseguir el finançament per a fer-lo. Vam presentar un pressupost a l’Ajuntament de Mollerussa i se’ns va concedir la quantitat que sol·licitàvem.

El primer dia de treball a l’exterior vam posar les cintes al voltant del pas de vianants i, amb el color blanc, vàrem començar a marcar les línies. No vam pensar que si no s’assecava a temps o ens endarreríem amb el procés de pintar no estaria eixut a l’hora de marxar i els busos arrossegarien la pintura quan hi passarien per sobre. Per solucionar la situació, vam deixar les tres últimes línies sense pintar, perquè fessin la funció de pas per als vehicles.

El segon dia, vam pintar les últimes línies de blanc amb èxit i alhora vam donar color a les que ja estaven seques del dia anterior. No en vam tindre prou que vam dissenyar  una plantilla amb el logotip de l’institut per a pintar-lo en la primera línia del pas de vianants. Els alumnes Adriana Bellet, Xènia Bosch, Aina Castelló, David Cirjan, Mar Gasa, Alèxia Muraru i Sònia Plaza, dirigits per la professora Cesca Fusté, vam finalitzar el nostre projecte Cansats i alhora contents del nostre treball. Ja tenim el nostre pas de vianants amb els colors LGTBI al nostre institut.

Redactor junior

close