Redactors juniors

Cèlia Domingo
Descripció
Em dic Cèlia Domingo i tinc 12 anys, sóc de Mollerussa i faig 1r d'ESO a l'INS la Serra de Mollerussa. M'agrada la dansa, la música (toco el violí) i també m'agrada tot tipus de disseny. De gran vull ser dissenyadora gràfica, d'interiors o industrial.

Me llamo Cèlia Domingo y tengo 12 años, soy de Mollerussa y hago 1º de ESO en el INS la Serra de Mollerussa. Me gusta la danza, la música (toco el violín) y también me gusta todo tipo de diseño. De mayor quiero ser diseñadora gráfica, de interiores o industrial.

My name is Cèlia Domingo and I am 12 years old, I am from Mollerussa and I study 1st ESO at the INS la Serra de Mollerussa. I like dancing, the music (I play the violin) and I also like all kinds of design. When I grow up I want to be a graphic designer, interior designer or industrialist.

Je m'appelle Cèlia Domingo et j'ai 12 ans, je suis originaire de Mollerussa et je fais le 1er de l'ESO à l'INS la Serra de Mollerussa. J'aime la danse, la musique (je joue du violon) et j'aime aussi toutes sortes de design. Quand je serai grand, je veux être graphiste, architecte d'intérieur ou industriel.
Una imatge de la xerrada amb Gemma Pasqual (Font: Teresa Balasch)
2 mesos ago

Cèlia Domingo i Anna Sabaté El passat divendres 25 de febrer, l’autora valenciana va respondre algunes preguntes i curiositats del llibre que s’han estat llegint els alumnes de primer d’ESO durant el segon trimestre, “Xènia, tens un WhatsApp”. El llibre de “Xènia, tens un WhatsApp” és el primer d’una trilogia en què la protagonista és la Xènia. És una novel·la juvenil que parla de l’amor adolescent entre un noi i una noia i els seus conflictes. Gemma Pasqual va aprofitar la xerrada per donar algunes pistes dels altres dos llibres i animar els alumnes a seguir llegint la saga de

3 mesos ago

Anna Sabaté, Ariadna Sainz, Cèlia Domingo, Arnau González, Duna Ibarz, Joel Bellmunt i Mauri Mias Els alumnes de 1r d’ESO entrevisten la professora del nostre centre, Sandra Borda, després d’haver-se proclamat subcampiona de Catalunya de duatló en modalitat sprint. Redactors Juniors Anna, Ariadna Sainz de la Maza, Cèlia Domingo, Arnau Gonzalez, Duna Ibarz Garriga, Joel Bellmunt, Mauri Mias, Cristina Mestre Deixa aquest camp buit Revisa tu bandeja de entrada o la carpeta de spam para confirmar tu suscripción.

5 mesos ago

Autors: Duna Ibarz, Cèlia Domingo, Queralt Vilalta Aquest any, aprofitant que hi ha menys restriccions en respecte a la Covid-19, la professora de música de l’Institut La Serra de Mollerussa va decidir dur a terme un projecte per Nadal. A partir d’aquí va néixer “Nadal arreu del món”, una obra de teatre on hi han participat tots els alumnes de primer i segon d’ESO. L’obra de teatre estava pensada per representar al teatre de l’Amistat de Mollerussa. Però veient les circumstàncies sanitaries del moment i els imprevistos en els que l’alumnat es va trobar, el professorat de l’Institut va decidir

close