Redactors juniors

Ariadna Sainz de la Maza
Descripció
Hola, em dic Ariadna i tinc 12 anys, i soc de Golmés, però faig 1er de la ESO a l'institut la Serra de Mollerussa. Practico la gimnasia rítmica, el tennis i el hip hop. Quan sigui gran m'agradaria dedicar-me a la cuina.

Hola, mi nombre es Ariadna y tengo 12 años, soy de Golmés, pero hago 1º de ESO en el IES Serra de Mollerussa. Practico gimnasia rítmica, tenis y hip hop. Cuando sea mayor, me gustaría dedicarme a la cocina.

Hello, my name is Ariadna and I am 12 years old, I am from Golmés, but I do 1st of ESO in the Serra de Mollerussa high school. I practice rhythmic gymnastics, tennis and hip hop. When I'm older, I'd like to dedicate myself to cooking.
3 mesos ago

Anna Sabaté, Ariadna Sainz, Cèlia Domingo, Arnau González, Duna Ibarz, Joel Bellmunt i Mauri Mias Els alumnes de 1r d’ESO entrevisten la professora del nostre centre, Sandra Borda, després d’haver-se proclamat subcampiona de Catalunya de duatló en modalitat sprint. Redactors Juniors Anna, Ariadna Sainz de la Maza, Cèlia Domingo, Arnau Gonzalez, Duna Ibarz Garriga, Joel Bellmunt, Mauri Mias, Cristina Mestre Deixa aquest camp buit Revisa tu bandeja de entrada o la carpeta de spam para confirmar tu suscripción.

5 mesos ago

L’alumnat realitza una activitat amb material reciclat i protesta del canvi climàtic Fet per: Anna Sabaté, Ariadna Sainz de la Maza i Arnau Gonzàlez El dia 19 de novembre, amb motiu del Dia Universal de la Infància, els alumnes de 1r d’ESO A ens vam reunir amb alumnes de diferents escoles i instituts de Mollerussa al Parc Municipal. Enguany els actes de commemoració d’aquest dia se centraven en el canvi climàtic. Per aquest motiu, uns dies abans, l’Ajuntament de Mollerussa ens va proposar realitzar una activitat col·laborativa amb material reciclat.  Tots els alumnes de 1r d’ESO vam anar portant material

close