Redactors juniors

Daniel Culebras
Descripció
Em dic Daniel Culebras, tinc 14 anys, visc a Miralcamp i vaig a l'institut La Serra de Mollerussa. M'agrada jugar a futbol, quedar amb els amics i anar al cine.
Me llamo Daniel Culebras, tengo 14 años, vivo en Miralcamp y voy al instituto La Serra de Mollerussa. Me gusta jugar a fútbol, quedar con mis amigos e ir al cine.
My name is Daniel Culebras, I'm 14 years old, I live in Miralcamp and I go to the Ins La Serra of Mollerussa. I like to play football, hang out with my friends and go to the cinema.
Alumnat de La Serra fent les proves Cangur
4 setmanes ago

Daniel Culebras El passat 17 de març se celebrava una nova edició de les proves cangur de matemàtiques a tota Catalunya. A l’Institut La Serra de Mollerussa, els alumnes de 1r, 2n i 3r de l’ESO van realitzar la prova a les 8 del matí i disposaven de 75 minuts per realitzar-la. La prova estava formada per trenta preguntes de lògica i raonament dividides en tres grups de deu preguntes. Les preguntes de cada un dels grups tenien un valor diferent, sent les últimes deu les més difícils i les que atorgaven més punts si eren contestades de forma correcta.

Fotografies de Daniel i Carlos Culebras
5 mesos ago

L’equip del Pla d’Urgell va tenir ocasions per aconseguir la victòria contra un equip de primera Carlos Culebras i Daniel Culebras El passat 30 de novembre va tenir lloc a l’Estadi Municipal de Mollerussa el partit de la primera eliminatòria de la Copa del Rei entre el CFJ Mollerussa i, l’equip madrileny de primera divisió, el Getafe CF. A causa de la popularitat de l’equip visitant i l’expectació pel partit, hores abans d’aquest ja hi havia una gran aglomeració d’aficionats locals als afores de l’estadi. Els jugadors visitants van arribar una hora abans de l’inici i van ser rebuts per

close