Redactors juniors

Cristina Mestre
Descripció
Hola! Em dic Cristina Mestre i soc professora de Música. Treballo a l'INS La Serra de Mollerussa (Lleida) des de fa ja un grapat d'anys. M'agrada molt formar part de nous projectes. A part de la Música, em sento molt atreta pel món audiovisual en general i des de fa quatre cursos imparteixo l'optativa de Música i Cinema a 4t d'ESO. Crec que aquesta oportunitat que se'ns ofereix pot ser un bon canal de difusió de notícies relacionades també en l'àmbit artístic.
Taller cinebase
18 hores ago

Cristina Mestre Aquest curs, l’alumnat de l’optativa de 4t d’ESO de Música i Cinema ha pogut tornar a gaudir de l’experiència del taller de cinebase de l’ESCAC gràcies a la inicitiva que porta a terme GALACTICAT a qui agraïm de nou aquesta oportunitat que ens ha ofert. Els passats 2,3,4 i 5 de maig els alumnes han parat les classes habituals per dedicar-se exclusivament a treballar la narrativa audiovisual. En aquesta ocasió ens ha estat acompanyant els quatre dies, en Marc Vivancos, cineasta i professor de l’ESCAC amb qui els alumnes han pogut aprendre a “mirar” les imatges , expressar

3 mesos ago

Anna Sabaté, Ariadna Sainz, Cèlia Domingo, Arnau González, Duna Ibarz, Joel Bellmunt i Mauri Mias Els alumnes de 1r d’ESO entrevisten la professora del nostre centre, Sandra Borda, després d’haver-se proclamat subcampiona de Catalunya de duatló en modalitat sprint. Redactors Juniors Anna, Ariadna Sainz de la Maza, Cèlia Domingo, Arnau Gonzalez, Duna Ibarz Garriga, Joel Bellmunt, Mauri Mias, Cristina Mestre Deixa aquest camp buit Revisa tu bandeja de entrada o la carpeta de spam para confirmar tu suscripción.

close