Redactors juniors

Anna Bonjorn
Descripció
Em dic Anna, tinc 14 anys i visc a Bellvís. M'agrada escoltar música, quedar amb les amigues i l'estiu. Al meu temps lliure toco el piano i m'examino cada any al Conservatori Liceu de Barcelona.

Me llamo Anna, tengo 14 años y soy de Bellvís. Me gusta escuchar música, quedar con mis amigas y el verano. En mi tiempo libre toco el piano y me examino cada año en el Conservatori Liceo de Barcelona.

My name is Anna. I'm 14 years old and I live in Bellvís. I like listening to music, meeting with my friends and the summer. In my free time I play the piano and every year I go to Conservatori Liceu of Barcelona to examine me.
2 mesos ago

Irene Silvestre, Jana Hospital, Zoe Sangrà, Carla Sanchez, Sandra Bravo i Anna Bonjorn A causa del conflicte entre Rússia i Ucraïna, diversos països han organitzat campanyes humanitàries de recollida de productes per al poble d’Ucraïna. Nosaltres vam decidir anar al voluntariat que es feia a Bellvís per contribuir en aquesta causa i també vam aprofitar per recollir informació de la gent que es troba més propera a aquesta situació, que ens va explicar que tenen família i amics allà amb els quals es poden comunicar, ja que estan en una zona fora de perill, tot i això tenen dificultats. Ara mateix la prioritat de la gent d’Ucraïna són el

close