Redactors juniors

Irene Silvestre
Descripció
Em dic Irene Silvestre, tinc 14 anys, visc a Bellvís, un poble d'El Pla d'Urgell. Estudio a l'institut públic La Serra de Mollerussa. Toco el piano i la guitarra, també m'agrada molt l'art i la biologia.

Me llamo Irene Silvestre, tengo 14 años, vivo en Bellvís, un pueblo de El Pla d'Urgell. Estudio en el instituto público Ins La Serra de Mollerussa. Toco el piano y la guitarra, también me gusta mucho el arte y la bioología.

My name is Irene Silvestre, I'm 14 years old, I live in Bellvís, a village in El Pla d'Urgell. I study in the public high school Ins La Serra in Mollerussa. I play the piano and the guitar, I like Art and Biology too.
2 mesos ago

Irene Silvestre, Jana Hospital, Zoe Sangrà, Carla Sanchez, Sandra Bravo i Anna Bonjorn A causa del conflicte entre Rússia i Ucraïna, diversos països han organitzat campanyes humanitàries de recollida de productes per al poble d’Ucraïna. Nosaltres vam decidir anar al voluntariat que es feia a Bellvís per contribuir en aquesta causa i també vam aprofitar per recollir informació de la gent que es troba més propera a aquesta situació, que ens va explicar que tenen família i amics allà amb els quals es poden comunicar, ja que estan en una zona fora de perill, tot i això tenen dificultats. Ara mateix la prioritat de la gent d’Ucraïna són el

Cartell del Mercat de Nadal situat a la Plaça de la Catedral de Lleida
5 mesos ago

Anna Bonjorn, Sandra Bravo, Jana Hospital, Carla Sanchez, Zoe Sangrà I Irene Silvestre Al voltant d’aquestes festes la Plaça de la Catedral està plena de parades d’artesans i durant aquests dos anys de pandèmia hi ha hagut canvis al mercat i en les vendes. Però, quins han estat aquests canvis? Que millor explicar-ho des del punt de vista dels que ho han viscut de primera mà. El passat 17 de desembre, vam anar a Lleida, al Mercat de Nadal que es fa del 5 de desembre fins al 5 de gener, hi vam trobar algunes parades d’artesans i artesanes que venien els

close