Redactors juniors

Alba Ruiz
Descripció
Em dic Alba i tinc 14 anys. Vaig a l'institut la Serra on curso 3r d'ESO. M'agraden els esports en general però, el que més, el futbol. M'interessen els temes històrics i la música. Em decanto per la part de ciències i el que més m'interessa de l'institut és la biologia i les matemàtiques. Tinc interés per estudiar Criminologia o alguna carrera de la branca de Biologia.

Me llamo Alba y tengo 14 años. Voy al instituto la Serra donde curso 3º de ESO. Me gustan los deportes por lo general pero, lo que más, el fútbol. Me interesan los temas históricos y la música. Me decanto por la parte de ciencias y lo que más me interesa del instituto es la biología y las matemáticas. Tengo interés por estudiar Criminología o alguna carrera de la rama de Biología.

My name is Alba and I'm 14 years old. I study in La Serra high school where I study 3rd of ESO. I like sports in general but my fauvorite sport is soccer. I'm interested in historical topics and music. I prefer science and what interests me most about high school is biology and maths. I'm interested in studying Criminology or a career in the Biology branch.
2 mesos ago

Fet per: Alba Ruiz Avui és el Dia Internacional de la Dona, un dia en què es reivindica la lluita que duen a terme les dones cada dia per aconseguir la igualtat en la societat i agrair a totes aquelles que han impulsat aquest moviment des d’un principi. Avui més que mai, es lluita per una igualtat de drets i de salaris, perquè desaparegui la por de la solitud al carrer, perquè desapareguin els estereotips físics femenins i perquè no es discrimini a la dona. Al llarg de la història destaquen moltes dones que, a part d’aportar coneixements a nivell científic, cultural o social,

Imatges del Twitter de l'Anton Not
5 mesos ago

Arnau Balcells i Alba Ruiz · Redactors 3 ESO L’alumnat de química de 2n de batxillerat, durant la Setmana de la Ciència,  exhibeix un espectacle per commemorar el vintè aniversari de l’estrena de la pel·lícula Harry Potter i la Pedra Filosofal en el que combina la ciència i el teatre Durant el passat mes de novembre, concretament des del dia 12 fins al 21, Catalunya celebrava la vint-i-sisena Setmana de la Ciència. A l’INS La Serra, com a la majoria d’escoles i instituts del país, es van dur a terme activitats per apropar la part pràctica de la ciència a

close