Redactors juniors

Martina Mata
Descripció
Hola, em dic Martina Mata tinc catorze anys i visc a un poble de Lleida que es diu Torregrossa. Vaig a un institut de Mollerussa que es diu Institut La Serra. M'agrada molt esquiar i quedar amb els amics. De gran m'agradaria ser arquitecta i dissenyadora gràfica, i per aquest motiu penso que a la revista podria treballar en aquest apartat. També sé parlar català, castellà, anglès i una mica de francès.

Hola, me llamo Martina Mata y tengo 14 años y vivo en un pueblo de Lleida que se llama Torregrossa. Voy a un instituto público de Mollerussa que se llama Instituto La Serra. Me gusta mucho esquiar y quedar con mis amigos. De mayor quiero ser arquitecta y diseñadora gráfica, por ese motivo pienso que en la revista podría trabajar en ese apartado. También hablo catalán, castellano, inglés y un poco de francés.

Hello, I'm Martina Malta and I'm 14 years old. I live in a small village of Lleida, Torregrossa. I study in Institut La Serra of Mollerussa. I love skiing and hanging out with my friends. When I'm older I would like to be an architect and a grafic designer, and for this reason I think that paricipating in the magazine is a good option, because I could work in this section. I speak four languages that are Catalan, Spanish, English and a little bit of French.
Sorry, Martina Mata has not made any blog posts yet.
close