Redactors juniors

Carla Porta
Descripció
Hola,sóc la Carla Porta i tinc 14 anys. Sóc de Vila-sana,un poble del Pla d’Urgell, estudio a l’institut La Serra de Mollerussa. M’agrada molt la música i quedar amb els meus amics. Avui dia encara no tinc massa clar el que vull estudiar. Crec que per mi es una gran oportunitat participar en aquesta revista, ja que puc arribar a aprendre moltes coses i a desenvolupar el que ja sé.

Hola, soy Carla Porta y tengo 14 años. Soy de Vila-Sana, un pueblo pequeño de el Pla dUrgell, estudio al Instituto la Serra de Mollerussa. Me gusta mucho la música y quedar con mis amigos. Hoy en día aún no tengo muy claro lo que quiero estudiar. Creo que para mi es una gran oportunidad participar en esta revista, ya que puedo llegar a aprender muchas cosas y a desarrollar todo eso que ya sé.

Hi, I'm Carla Porta and I'm 14 years old. I am from a village in Pla d'Urgell called Vila-Sana. I study at the La Serra de Mollerussa high school. I love music and being with my friends. Right now I don’t have a clear vision of what I want to study. I think by participating in the magazine I will know more and develop everything I know.

Bonjour, je m'appelle Carla Porta et j'ai 14 ans. Je suis de Vila-sana, un village du Pla d'Urgell, j'étudie au lycée La Serra de Mollerussa. J'aime la musique et sortir avec mes amis. Aujourd'hui, je ne suis toujours pas très clair sur ce que je veux étudier. Je pense que c'est pour moi une belle opportunité de participer à ce magazine, car je peux venir apprendre beaucoup de choses et développer ce que je sais déjà.
Sorry, Carla Porta has not made any blog posts yet.
close