Redactors juniors

Max Perera
Descripció
Em dic Max Perera tinc 13 anys, visc a Torregrossa i estudio a l'Institut La Serra de Mollerussa. M'agrada sortir amb els amics i jugar a videojocs. De gran m'agradaria ser disenyador de pagines web o un programador.

Me llamo Max Perera tengo 13 años, vivo en Torregrossa y estudio en el Instituto La Serra de Mollerussa. Me gusta salir con los amigos y jugar a videojuegos. De mayor me gustaría ser diseñador de páginas web o programador.

My name is Max Perera I am 13 years old, I live in Torregrossa and I study in highschool la serra from Mollerussa. I like meet my friends and play videogames. When I grow up I would like to be a web designer or programmer.
Font: Pixabay
2 mesos ago

El divendres 12 d’Octubre, l’alumnat de 2n d’ESO va fer una excursió al centre cultural de Mollerussa on van veure la pel·lícula “Destino de caballero” Paula Salse i Judith Torres Solé La pel·lícula “Destino de caballero” està ambientada en l’època medieval, concretament al segle XIV. William, un pobre fill d’un camperol, al veure que el senyor al que servia estava mort, va decidir fer passar per ell. Va participar en torneigs i els guanyava tots. A partir d’aquell moment es va rivalitzar amb el conde Adhemar i es va enamorar d’una donzella anomenada Jocelyn. Aquesta activitat ens va ajudar a

close