La llibertat guiant el poble
/

Participar a Serranova Report

Daniel Culebras i Jana Ibáñez

En general, el projecte de Serranova Report pot ser un bon inici per practicar el periodisme i més si en un futur t’hi vols dedicar. A les assignatures de llengua ensenyen l’estructura bàsica per fer una notícia i amb l’ajut d’aquest projecte pots adquirir nous coneixements de com es treballa un article per fer una bona notícia i que pugui tenir èxit, fins i tot que es pugui publicar en algun diari o revista com La Vanguardia. Aprens a treballar en grup, ja que t’has de coordinar i entendre amb els teus companys

Representa feina de més, però també nous aprenentatges a través de conèixer gent interessant, vides importants, llocs…, que personalment és el que més ens ha agradat.

Hem arrencat amb la revista una mica tard, però de cara al curs vinent esperem poder començar a treballar tan aviat com sigui possible aprofitant tot el que hem après durant aquest curs per publicar bons articles.

En conclusió, l’experiència de participar a Serranova Report ha sigut molt bona i ens ha servit per veure com és el periodisme des de dins.

El fet de ser directors ens ha ensenyat el lideratge, a saber coordinar les coses, a saber tirar endavant algun projecte que estava encallat. Des d’aquest punt de vista, ser directors és una molt bona experiència i oportunitat d’aprendre a dirigir més bé les coses.