Prosa i poesia per Sant Jordi a l’institut La Serra

La primera edició rellevant post pandèmia

Oriol Farré

El passat 22 d’abril es va celebrar l’acte de Sant Jordi a l’institut La Serra, el qual va constar de la tradicional entrega de premis i algunes actuacions musicals a càrrec d’alumnes i professors. 

Aquest acte es va celebrar al local social i cultural de Mollerussa. Es va haver de fer amb tres actes semblants d’una duració d’uns setanta-cinc minuts perquè totes les classes i tots els alumnes poguessin assistir-hi presencialment, ja que, no hi cabien tots.

En aquests actes es van presentar els guanyadors dels premis de prosa i poesia de cada curs. També hi va haver un premi de foto matemàtica i un premi de poesia visual afegits aquest any.

En general, les opinions del públic són positives, ja que hi havia ganes de que aquesta entrega de premis única de l’institut La Serra es tornés a celebrar presencialment.

Es van entregar premis de poesia, prosa i de fotografia matemàtica acompanyats d’algunes cançons com: Titanic, Petar-ho d’Oques Grasses, Mi religión de Nil Moliner, Brothers in arms de Dire Straits entre altres. 

Redactor junior

close