INEFC, la universitat de l'esport
INEFC, la universitat de l'esport

Visita a les instal·lacions d’INEFC Lleida

Els redactors i redactores del Serranova Report gaudeixen d’una jornada a la universitat de l’esport

Guillem Giménez

El dimecres 30 de març, un grup d’alumnes de l’institut La Serra de diferents cursos, vam participar en una sortida a les instal·lacions de l’INEFC a Lleida.

Al llarg del matí es van realitzar diferents activitats. En primer lloc, vam assistir a una xerrada sobre les  diferents titulacions (CAFE+Educació Primària, CAFE+Fisioteràpia) i màsters (especialització en diferents temes) que es realitzaven tant a les instal·lacions d’INEFC Lleida com INEFC La Seu.

Els assistents vam descobrir que s’havien inaugurat recentment unes noves instal·lacions als Pirineus, per realitzar diferents activitats especialitzades en la muntanya.

Després d’aquesta primera part més expositiva, l’alumnat de La Serra ens vam distribuir en diferents grups i, sota el guiatge d’un monitor d’INEFC Lleida, vam fer una visitar guiada per tot el centre.

Com a activitat final, alguns estudiants de CAFE van preparar diferents estacions de jocs dinàmics, com bàdminton o  Spikeball. Aquest últim va ser el que més ens va cridar l’atenció ja que es tracta d’un esport que s’ha popularitzat recentment a través de les xarxes socials.

Redactor junior

close